DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Óvoda felújítására nyert támogatást Rábapordány

Magyarország 2018. évi központi költségvetéséről szóló 2017. évi C. törvény 3. melléklet II. 2. pont a), b) és c) pontok szerinti előirányzatokhoz kapcsolódóan kiírt pályázat alapján a pályázatok ebr42 önkormányzati információs rendszerben történő rögzítésének és lezárásának határideje 2018. május 2. volt. A támogatásról a helyi önkormányzatokért felelős miniszter 2018. augusztus 3-án döntött.

Nagy örömmel értesítem a kedves lakosságot, hogy a Belügyminisztérium 2018. évi pályázati felhívására (Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatásra) benyújtott pályázatunkra 30.000.000 Ft támogatásban részesültünk a Rábapordányi Levendulakert Óvoda felújítására. Rábapordány Község Önkormányzata a pályázatban 6.893.906 Ft önerőt vállal.

A támogatásból az alábbi munkálatokat tervezzük megvalósítani:

Külső, belső és energetikai célú korszerűsítés. A korszerűsítés kiterjed az épület tető cseréjére, a belső terek lehetséges szintű hőszigetelésére, festésére, vizesblokkok teljeskörű felújítására, hideg- és melegburkolatok készítésére és a teljes víz, elektromos és világítási, fűtési hálózat cseréjére.

Köszönjük a támogatást Magyarország Kormányának!

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester