DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Országos elismerést vehetett át Rábapordány

A település közbiztonságát szolgáló támogatásért kapott elismerést az önkormányzat. A község polgárőrei eredményesen kamatoztatták a képviselő-testület által nekik nyújtott segítséget.

Rábapordány Község Önkormányzata és Rábapordányi Polgárőr Egyesület által benyújtott pályázata megfelelt minden feltételnek, ugyanis a hatékonyan és eredményesen működő egyesületet Rábapordány Község Önkormányzata mind anyagilag, mind erkölcsileg támogatja, rendelkeznek a képviselő-testület által is elfogadott bűnmegelőzési koncepcióval, továbbá Rábapordány bűnügyi helyzete stabil, s a társadalmi bűnmegelőzés keretében jelentős fejlődést tud felmutatni, melyet a helyi bűncselekmények számának csökkenése is igazol.

A Polgárőr Község címek ünnepélyes átadására 2018. június 23-án szombaton Baján került sor, az Országos Polgárőr Nap keretében. A rábapordányi oklevelet dr. Pintér Sándor Magyarország miniszterelnök-helyettese és belügyminisztere, valamint az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Túrós András adta át Visy László polgármester úrnak és Kovács Attila a Polgárőrség Egyesület elnökének.

Az Országos Polgárőr Szövetség elnökségének döntése által, a község és lakossága biztonságát szolgáló Polgárőrség támogatásáért, a „Polgárőr Község” kitüntető címet Győr-Moson-Sopron megyében RÁBAPORDÁNY kapta meg.

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester